logo-divapower-challenge
logo-divapower-challenge-mobiel

WELKOM!

Verbetering gaat voor perfectie

Gefeliciteerd! Super dat je hebt besloten om samen met mij de 21-daagse challenge aan te gaan. Ik ben blij dat je hebt besloten om een eerste stap te zetten naar een duurzame levensstijl.

Ik zal je persoonlijke gids zijn bij deze challenge terwijl jij een duurzame levensstijl ontwikkelt. Ik zal je bij ieder onderwerp vertellen wat je eventueel anders kunt doen. Je behoudt toegang tot eerdere lessen terwijl we iedere dag weer verder gaan. Je hebt levenslange toegang tot de hele uitdaging ook na de 21 dagen. In deze challenge leer je van alles over een duurzame levensstijl en hoe je dat het beste kunt aanpakken. Succes!

-XOXO Aaliyah Saleh-

WELKOM!

Gefeliciteerd! Ik ben zo blij dat je hebt besloten om mijn 21-daagse uitdaging aan te gaan. Ik ben blij dat je hebt besloten om de eerste stap te zetten naar een duurzame levensstijl.

Ik zal je persoonlijke gids zijn bij deze uitdaging terwijl je een duurzame levensstijl ontwikkelt. Ik zal je bij elke stap precies leren wat je moet doen, inclusief hoe je deze eenvoudige, gestructureerde oefening kunt blijven gebruiken tot ver na onze 21 dagen samen. Je hebt toegang tot eerdere lessen terwijl we verder gaan, en je hebt levenslang toegang tot de hele uitdaging na 21 dagen. In deze challenges leer je van alles over een duurzame levensstijl en hoe je dat het beste kan aanpakken.

-XOXO-

Verbetering gaat voor perfectie.

Wat kun je verwachten van deze challenge?

Vanaf morgen stuur ik je elke dag een mailtje met een link waarmee je naar de challenge pagina kunt gaan. Je vindt hier video’s en teksten over het onderwerp van de dag.

VERTEL HET VERDER!

Wil je jouw goede bedoelingen met de wereld delen? Nodig dan ook je vrienden uit om met je mee te doen aan deze 21 daagse verduurzamings challenge! Tag @aaliyahsalehdp & @divapowerdp met #divapowerdp #divapowerdpchallenges op Instagram of op Facebook en laat iedereen weten dat je bezig bent om je levensstijl te verduurzamen.

BELANGRIJKE INFORMATIE DIE JE NODIG HEBT EN NIET MAG VERGETEN:

 • Niet alles hoeft perfect;
 • Het begint bij verminderen;
 • Sta ervoor open om jezelf en je leven te verduurzamen
 • Je kunt deze challenge overal vanuit de wereld bekijken;
 • Als je vragen hebt ga dan naar de contact pagina;
 • Je kunt alle lessen terug kijken;
 • Je kunt bij mij terecht als je advies nodig hebt.

Het belangrijkste element is je bereidheid om jezelf iedere dag open te stellen voor de tip van de dag en je best te doen deze toe te passen. Je bereidwilligheid en openheid van geest is voldoende om een positieve verandering in je leven te ervaren.

VERTEL HET VERDER!

Wil je je goede bedoelingen met de wereld verspreiden? Nodig je vrienden uit om met je mee te doen aan de 21 daagse verduurzaming challenges! Tag @aaliyahsalehdp & @divapowerdp met #divapowerdp #divapowerdpchallenges en laat iedereen weten dat je bezig bent om je levensstijl te verduurzamen.

HIER IS BELANGRIJKE INFORMATIE DIE JE NODIG HEBT:

 • Niet alles hoeft gelijk perfect;
 • Het begint bij het verminderen;
 • Sta je er voor open om jezelf en je leven te verduurzamen?
 • Je kan deze challenges overal vanuit de wereld bekijken;
 • Als je vragen hebt kan je naar de contact pagina gaan;
 • Je kan alle lessen terug kijken;
 • Je kan hier altijd terecht als je advies nodig.

Het belangrijkste element is je bereidheid om elke dag jezelf open te stellen en je best te doen om elke methode toe te passen. Je bereidheid is voldoende om een radicale verandering in je leven te ervaren.

0
Translate »