Kerst aanbieding??

 In Dress

Het is alweer bijna kerst ??.

Weet jij al wat voor cadeautje je wilt geven of krijgen met kerst? Nee? Dan heb ik een hele leuke kerst aanbieding voor jou.  Omdat het bijna kerst is en ook winter (en vooral koud is) geef ik een korting van 10% op de DIVAPOWERDP Sweaterdress. Deze trui/jurk is heerlijk om in de winter te dragen. Je kan deze zachte sweaterdress? ?naar school dragen als een heerlijke comfortabele trui of languit mee op de bank hangen. Je kan de DIVAPOWERDP Sweaterdress ook dragen als jurk tijdens de feestdagen.

Deze chique maar ook comfortabele jurk kan je heel goed dragen met een riem, de riem zorgt voor het jurk effect. Voor de feestdagen is deze sweaterdress ideaal.  Mocht je hem willen dragen als jurk met een riem, neem dan een maatje groter.

De comfortabele zachte sweaterstof is duurzaam gemaakt van 100% GOTS organic cotton. De boorden zijn gemaakt van 95% GOTS organic cotton en 5% elastaan.

Je doet jezelf of een ander niet alleen een mooi cadeau maar je maakt de wereld ook een stukje mooier door een duurzaam product aan te schaffen.

De kortingscode KERSTDIVA geldt tot 27 December?. Alvast een fijne kerst iedereen met liefde voor jezelf, voor elkaar en onze wereld. ?.

#divapowerdpsweaterdress #divapowerdp #duurzaamheid

 

 

Recente blogs

Laat een bericht achter

0
Translate »
‘’ BLACK FRIDAY HET DIEPTEPUNT IN DE FAST FASHION INDUSTRIE ‘’