Over Divapower

Als klein meisje riep ik altijd ‘Divapower’! Nu, een aantal jaren later, heb ik in oktober 2020 mijn eigen kledinglijn gelanceerd genaamd Divapowerdp. De stijl is chique maar stoer, een duurzaam Gen Z modemerk wat goed is voor mens, dier en milieu. Een duurzaam, tijdloos, stijlvol en trendy modemerk. Het ‘gouden randje’ aan de kledinglijn zorgt voor een extra touch: Divapowerdp.

Met Divapowerdp bedoel ik kracht. Sinds jongs af aan ben ik altijd creatief bezig geweest met van alles en nog wat. Op mijn 10e heb ik voor een naaimachine gespaard en ben ik zelf kleding gaan ontwerpen/naaien. In november 2018 kwam ik uiteindelijk op het idee om een eigen modemerk te lanceren. Sindsdien ben ik er elke dag mee bezig geweest om dit te kunnen bereiken, door hard te werken en vertrouwen in mezelf te hebben.

Veel mensen hebben een verkeerd beeld over de naam ‘Divapower’. Ik wil de naam graag beter uitleggen. Ik bedoel hier namelijk absoluut geen ‘prinsessen / verwaand’ gedrag mee. Divapowerdp staat voor mij juist voor hard werken, zeker als je dingen wilt bereiken. Ieder persoon is krachtig op zijn of haar manier.  Iedereen kan zijn of haar doelen bereiken als je er maar in gelooft en actie onderneemt.

Belangrijk om te weten is dat Divapowerdp GEEN fast fashion merk is. Het wordt op een eerlijke manier gemaakt. Dit betekent dat er geen sprake is van slechte arbeidsomstandigheden. Divapowerdp werkt ook alleen maar met natuurlijke stoffen.

Over Divapower

Als klein meisje riep ik altijd ‘Divapower’! Nu, een aantal jaren later, heb ik in oktober 2020 mijn eigen kleding lijn gelanceerd genaamd Divapower. De stijl is chique maar stoer, een knitwear kleding lijn. De flexibele stoffen en betaalbare prijzen maken de lijn een geschikt mode merk voor de jeugd. Het ‘gouden randje’ aan de kleding lijn zorgt voor een extra touch: Divapower.

Met Divapower bedoel ik kracht. Sinds jongs af aan ben ik altijd creatief bezig geweest met van alles en nog wat. Op mijn 10e heb ik voor een naaimachine gespaard en ben ik zelf kleding gaan ontwerpen/naaien. In november 2018 kwam ik uiteindelijk op het idee om een eigen mode merk te lanceren. Sindsdien ben ik er elke dag mee bezig geweest om dit te kunnen bereiken, door hard te werken en vertrouwen in mezelf te hebben.

Veel mensen hebben een verkeerd beeld over de naam ‘Divapower’. Ik wil de naam graag beter uitleggen. Ik bedoel hier namelijk absoluut geen ‘prinsessen / verwaand’ gedrag mee. Divapower staat voor mij juist voor hard werken, zeker als je dingen wilt bereiken. Iedere persoon is krachtig op zijn of haar manier.  Iedereen kan zijn of haar doelen bereiken als je er maar in gelooft en actie onderneemt.

In mijn slaapkamer heb ik  een tekst gemaakt: “believe in your dreams”. Het is mijn levens quote en ik kijk er altijd naar wanneer ik een (nieuw) doel heb en iets moois wil bereiken.

Divapower is dus een merk voor jongeren. Belangrijk om te weten is dat Divapower GEEN fast fashion merk is. Het wordt op een eerlijke manier gemaakt. Dit betekent dat er geen sprake is van arbeid, de meeste merken in de fashion industrie zijn juist wel fast fashion. In mijn serie op mijn YouTube kanaal (The road to Divapower) kun je de keerzijde zien van fast fashion in de fashion industrie.

De prijzen van Divapower zijn ook wat duurder, dat komt dus omdat het geen fast fashion is en op een eerlijke manier gemaakt wordt.

0
Translate »