Team DivaPower

 • Aaliyah Saleh
  Aaliyah Saleh Eigenaar

  Als klein meisje riep ik altijd ‘Divapower’! Nu, een aantal jaren later, heb ik in oktober 2020 mijn eigen kleding lijn gelanceerd genaamd Divapower. De stijl is chique maar stoer, een knitwear kleding lijn. De flexibele stoffen en betaalbare prijzen maken de lijn een geschikt mode merk voor de jeugd. Het ‘gouden randje’ aan de kleding lijn zorgt voor een extra touch: Divapower.

  Met Divapower bedoel ik kracht. Sinds jongs af aan ben ik altijd creatief bezig geweest met van alles en nog wat. Op mijn 10e heb ik voor een naaimachine gespaard en ben ik zelf kleding gaan ontwerpen/naaien. In november 2018 kwam ik uiteindelijk op het idee om een eigen mode merk te lanceren. Sindsdien ben ik er elke dag mee bezig geweest om dit te kunnen bereiken, door hard te werken en vertrouwen in mezelf te hebben.

 • Ashna Chhatta
  Ashna Chhatta Marketing / Project Manager

  Als projectmanager begeleid en ondersteun ik Aaliyah Saleh. Een passie voor mode en dat de kledingindustrie anders georganiseerd dient te worden is al jaren mijn drijfveer.  Ik draag graag bij om initiatieven op het gebied van duurzame mode, producten en andere duurzame takken te helpen hun doelen te realiseren. Ruim 10 jaar ben ik actief als campagnemaker op het gebied van duurzame mode. Wil jij samenwerken met DIVAPOWERDP? Neem dan gerust contact op.

  Powerful groet,

  Projectmanager Divapowerdp
  0639738284

 • Roosmarie Ruigrok
  Roosmarie Ruigrok Strategisch duurzaamheid expert

  Het platform Clean & Unique is opgericht in 2007 door Roosmarie Ruigrok omdat veel ontwerpers en mode bedrijven op zoek waren naar hoe zij duurzaam kunnen produceren. Het platform richt zich vooral op het samenbrengen van de juiste partners zodat er mooie samenwerkingen ontstaan. Inmiddels is Clean & Unique uitgegroeid tot een internationaal gerenommeerd betrouwbaar netwerk.

 • Nynke Eggen
  Nynke Eggen Productie begeleiding

  Tekst moet nog worden toegevoegd.

 • Marike Timmermans
  Marike Timmermans Persvoorlichter

  Het verhaal van Aaliyah en Divapowerdp moet gewoon verteld worden. Niet alleen fashionistas, maar alle tieners én hun ouders moeten ervan horen! Het raakt zoveel vlakken en is zo belangrijk, dat ik me daar met veel liefde voor in wil zetten. Samen met Aaliyah, Ashna en het team van Divapowerdp zet ik mijn expertise als persvoorlichter met hart en ziel en heel veel liefde in. Dat zal ik voorlopig blijven doen omdat er nog heel wat te overwinnen is in de wereld van duurzame tienerkleding.

0